Rabo Clubsupport

Helpt u ons mee een bijdrage van de Rabobank te mogen ontvangen?Stem dan van 4 t/m 26 september. Leden van Rabobank kunnen stemmen op hun favoriete club. Van de Rabobank:Rabobank helpt clubs met het waarmaken van hun ambities. Zo geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van ons resultaat terug aan verenigingen. Daarnaast […]

Helpt u ons mee een bijdrage van de Rabobank te mogen ontvangen?
Stem dan van 4 t/m 26 september. Leden van Rabobank kunnen stemmen op hun favoriete club.

Van de Rabobank:
Rabobank helpt clubs met het waarmaken van hun ambities. Zo geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van ons resultaat terug aan verenigingen. Daarnaast zetten we onze kennis en ons netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit doen we met onze partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende, verschillende sportbonden en maatschappelijke partners.
Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren.