Expositie

Op zaterdag 11 september is er de traditionele jaarmarkt in Zuidland.Echter, door de geldende maatregelen is besloten geen expositie van de Historische Vereniging Zuytlant in de Grote Kerk te houden.In plaats hiervan bent u deze zaterdag (Open Monumentendag) van harte welkom in het Blushûs van 10.00 tot 16.00 uur. Er bestaat tevens gelegenheid om dubbele […]

Op zaterdag 11 september is er de traditionele jaarmarkt in Zuidland.
Echter, door de geldende maatregelen is besloten geen expositie van de Historische Vereniging Zuytlant in de Grote Kerk te houden.
In plaats hiervan bent u deze zaterdag (Open Monumentendag) van harte welkom in het Blushûs van 10.00 tot 16.00 uur.
Er bestaat tevens gelegenheid om dubbele artikelen en natuurlijk de nieuwe jaarkalender (2022) te kopen.

(Net als de jaarmarkt op de tweede zaterdag van september een eeuwenoude Zuidlandse traditie is, is de expositie van de Historische Vereniging in de Dorpskerk aan de Kerkstraat op diezelfde dag inmiddels ook een traditie geworden.
Helaas kon vanwege de corona pandemie de jaarmarkt en ook de expositie in 2020 geen doorgang vinden.)