Expositie

Net als de jaarmarkt op de tweede zaterdag van september een eeuwenoude Zuidlandse traditie is, is de expositie van de Historische Vereniging in de Dorpskerk aan de Kerkstraat op diezelfde dag inmiddels ook een traditie geworden.Er bestaat tevens gelegenheid om dubbele artikelen en natuurlijk de nieuwe jaarkalender te kopen.Helaas kon vanwege de corona pandemie de […]

Net als de jaarmarkt op de tweede zaterdag van september een eeuwenoude Zuidlandse traditie is, is de expositie van de Historische Vereniging in de Dorpskerk aan de Kerkstraat op diezelfde dag inmiddels ook een traditie geworden.
Er bestaat tevens gelegenheid om dubbele artikelen en natuurlijk de nieuwe jaarkalender te kopen.
Helaas kon vanwege de corona pandemie de expositie in 2020 en 2021 geen doorgang vinden.)