Expositie

Net als de jaarmarkt op de tweede zaterdag van september een eeuwenoude Zuidlandse traditie is, is de expositie van de Historische Vereniging in de Dorpskerk aan de Kerkstraat op diezelfde dag inmiddels ook een traditie geworden.Helaas kon in 2020 de jaarmarkt en ook de expositie vanwege de corona pandemie geen doorgang vinden. Wij kijken of […]

Net als de jaarmarkt op de tweede zaterdag van september een eeuwenoude Zuidlandse traditie is, is de expositie van de Historische Vereniging in de Dorpskerk aan de Kerkstraat op diezelfde dag inmiddels ook een traditie geworden.
Helaas kon in 2020 de jaarmarkt en ook de expositie vanwege de corona pandemie geen doorgang vinden.

Wij kijken of we op een ander moment een expositie kunnen plannen. Zo niet, gaan we er in ieder geval dat deze in 2021 wel weer zal plaatsvinden. Wij houden u via de nieuwsbrief, facebook en/of deze website op de hoogte.